240517

Östanvind Bullaren fick besök av oss där det var sång och musik lika trevligt och avslappnande som vanligt, det bjöds på räkfrossa o kaffe, vilken härlig atmosfär som vi fick vara med om, TACK till publik och en fantastisk oersonal

240427

En bild som talar för sig själv, nu är vi i Kville Bygdegård och redo för uppträde, det är hos Kville hem och fornminnesförenings årsmöte.
Härligt att uppträda för en publik som helt plötsligt blev som en stor kör för oss när vi spelade, underbart mycket och långa applåder till er.Hoppas vi hörs och ses igen.

240329

GLAD PÅSK
Lisbeth, Maritha, Kent


240318

Idag kom vi till Östad äldreboende Bullaren, mottagandet är lika fantastiskt fån alla berörda som vi skulle uppträda för, vi kom igång och stämingen blev högre och högre för varje låt som spelades,tack till alla närvarande för en härlig och rolig stund.
Lisbeth, Maritha, Kent

240314

Hej UP AND DOWN återkom till Tärnegården Grebbestad glatt och positivt från både personal och publik, man blir inspirerad över vilken kraft och glädje musiken skapar.
Lisbeth, Maritha Kent

240312

Snöigt , nu har vi lastat
UP AND DOWN "TURNÉBIL", spelning i Tanums Bygdegård för ett härligt o piggt gäng HRF TANUM MUNKEDAL, här var det glädjefyllt med musik och goda mackor. Ett stort tack för att ni valt just

UP AND DOWN till er underhållning. Vi ser fram emot att höras o ses igen.
Lisbeth, Maritha, Kent

240118

Spelning Hedegården Tanumshede.Härligt mycket publik, god stämning som vanligt blev vi mycket välkomnade av personal , och publiken TACK. Hoppas vi syns o hörs snart igen.

 

231228

Hej igen, nu närmar vi oss ett nytt år,det har varit ett fantastiskt givande roligt år, särskilt som nu när man kikar tillbaka under året som gått. Tärnegården Grebbestad bokade oss, lika härlig publik och personal.
UP AND DOWN tackar er och önskar er ett underbart

GOTT NYTT ÅR

231220

Denna dagen var vi i Östad äldreboende Bullaren, som förut blev vi mycket vänligt mottagna av publiken Som hängde med på sångerna.

Tack hoppas på återseende.

231213

Trevlig att ni kollar in oss, S P F Tanumskusten arrangerade oss för ett
muskaliskt uppträde i Fjällbacka servicehus lokal.                                            
Mycket trevliga människor på plats som höll takten och sjöng med,inte nog med härlig atmosfär det blev macka
kaffe och gröt mycket uppskattat.
UP AND DOWN tackar att ni bokat oss hoppas vi syns igen.

231204
Hej måndagen 4/12 var vi och spelade i Tärnegården
Grebbestad äldreboende, vi blev mycket väl mottagna av
både personal och boende, det blev lite julmusik och andra
låtar där publiken sjöng med, UP AND DOWN tackar för en trevlig mysig musikstund.

Vi ser fram mot att få träffas fler gånger

231012

Uppträde på Hedegården Tanumshede, det är första gången vi spelat här, vilket härligt hjärtligt mottagande av personalen, publiken (ca 50st) som kom för att lyssna togs hand av personalen på ett bedårande sätt och placerade dom så att alla kunde se oss, många kände igen låtarna och sjöng.Tack för att ni bokade oss hoppas vi syns o hörs igen.

231007

Skärgårdshuset Grebbestad gjorde vi ett uppträde, arrangör kamratförening från folkhögskolan Grebbestad, ca: 50 personer, tack för förtroendet att underhålla er.

231002

Denna dagen drog vi iväg till SKEE närmare bestämt äldreboendet Beatebergsården, det var härligt att se o höra när publiken hängde med, personalen var som vanligt otroligt trevliga, man känner sig verkligen välkommen.

230923
Var vi och spelade i en sjöbod mysigt och god mat, härlig publik som kände igen dom flesta låtarna och dom sjöng med så taket taket nästan lyfte, en härlig publik på ca 50 personer. Tack för att vi fick komma och vara med er på ett uppträde.

Vi hörs igen

230813 UP & DOWN

23-08-10 Var UP AND DOWN på Fjällbacka
service och spelade , det är otroligt roligt när publiken spelade med oss på olika rytm instrument, dom sjöng med o klappade händer, mycket roligt och trevligt när personalen också hängde med i rytmerna
tack för en härlig upplevelse.

230806 UP & DOWN

Söndagen 230806 uppträdde UP AND DOWN i Tanums Bygdegård på MC-träffen som arrangerades av Tanums Bygdegårdett bra arrangemang med fika, korv o bröd och mycket trevlig träffpunkt i samhället

230731  UP & DOWN

Nu äntligen kan ni som puchat oss och följer oss komma och lyssna i Tanums Bygdgegård 6:e augusti då är det MC-TRÄFF där vi kommer spela blandad musik med nostalgitoner hoppas ni kommer, Hälsningar
Sånggruppen med stämsång
UP & DOWN

 230716  UP & DOWN

UP AND DOWN uppträdde i Äldreboendet Fjällbackaservice torsdagen 13/7-23, vi blev mottagna av publik och personal, det var god stämning publiken hängde med och nynnade låtar dom kände igen en mycket trevlig publik, UP AND DOWNN tackar för er bokning och återkommer gärna. Ha en fortsatt skön sommar

230522  UP & DOWN

Hej nu har UP & DOWN spelat idag på Beatebergsgården Skee, vi blev mycket välkomna av publik och personal det var roligt och trevligt. Tack till Beatebergsgården att ni bokade
UP & DOWN

23-05-02  UP & DOWN

  1. UP AND DOWN väntar och ser med spänning framåt nu i maj månad då far UP AND DOWN till Skee på ett uppträde, kul och spännande, vi återkommer med info så fort det blir mer att berätta för er, vi kommer att ha samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan där Monika Andersson är kontaktperson  

230223 UP & DOWN

Hej alla musikälskare, nu har vi varit på ytterligare uppträde i Tanums Bygdegård S P F Tanumsbygden, det blev enormt fantastiskt, publiken hängde med och sjung, applåderade, vi tackar med hela våra hjärtan för det fina mottagandet, sådana här upplevelser som vi fått bidrar starkt till att vi kommer fortsätta spela för publik med uppträden.
Finns det behov av musikuppträde för er sammankomst tveka inte,hör av er så kommer vi
med 60,70,80 tals blandad musik och mycket stämsång.